VÄLKOMMEN TILL EN SMARTARE BOSTADSAFFÄR

Du som säljer din bostad genom oss kan lita på att du får 100% service och ett stort, personligt engagemang.

Frihet och flexibilitet

Vi ger dig tid! Du får alltid så många visningar som krävs för en lyckad försäljning, med ansvarig mäklare på plats. Dessutom kan du välja de ­visningstidpunkter som passar just dig. Kanske en torsdag är bättre, än en söndag? Eller kanske både och? Och naturligtvis såväl privat- som återvisningar, om och när så behövs.

Vi ger dig frihet! Om du vill, kan du vara med och påverka annons- och prospektutformning om du vill, i samarbete med Art Director. Vi styrs inte av några givna mallar utan anser att eftersom varje bostad och säljare är unik, ska också marknadsföringen vara det. Kontrakt skriver vi där du och köparen tycker passar bäst. Kanske vid köksbordet i lägenheten/huset som just ska byta ägare? Även tillträdet genomför vi på den plats som passar bäst för alla parter. Flexibilitet är ett honnörsord för WITT PROPERTIES.

Vad kostar en mäklare?

Våra arvoden bestämmer vi tillsammans, precis som vi skräddarsyr marknadsföringen.

Vill du ha en tidningsannons? Ingen annons alls? Andra marknadsföringskanaler? Eller enbart Hemnet? Du bestämmer! Och tack vare vårt obundna arbetssätt, med minimerade fasta kostnader, kan vi erbjuda dig så mycket mer – för så mycket mindre.

Som f.d. Art Director och kommunikatör, med genuint inrednings- och byggnadsvårdsintresse, lägger jag stor vikt vid presentationen av din bostad inför försäljningen: “Glasyren på tårtan kanske inte smakar så mycket – men försök att sälja tårtan utan glasyr!” Jag som grundat Witt Properties har dessutom en gedigen utbildning från KTH inom byggteknik, juridik och fastighetsförmedling. 

Kontakta oss för mer information