Oxenstiernas allé 19
Bostadsrätt i Ursvik

Toppentrea i centrala Ursvik!

Tillfälle att förvärva en ovanligt välplanerad trea i centrala delarna av populära Stora Ursvik. Här talar vi riktigt bra proportioner med rejäla sovrum och yteffektiv, öppen planlösning! Allt i denna trea är väl genomtänkt och i mycket gott skick. Stor balkong med eftermiddagssol, fönster med utsikt i tre väderstreck. Dessutom låg avgift och nära till allt du kan tänkas behöva. Välkommen på visning – och varmt välkommen hem!

 • Beskrivning

  HALL På husets andra våning träder du in i en välkomnande hall med såväl avhängning som bra förvaring. Vitmålade väggar och tak samt ekparkett.

  BADRUM I anslutning till hallen finner du badrummet som rymmer tvättställ i vit kommod, dusch med välvda glasdörrar, tvättpelare och WC. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Väggar beklädda med vitt, rektangulärt kakel och mörkgrått klinkergolv, vitmålat tak.

  VARDAGSRUM Lägenhetens sociala mittpunkt! Öppen planlösning mot köket, ingång till de två sovrummen och utgång till den stora balkongen med eftermiddagssol. Matplats i anslutning till köket. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck vilket skänker ett härligt ljus. Ekparkett, vitmålade väggar och tak.

  KÖK Effektivt planerat kök i öppen planlösning med vardagsrummet och med alla tänkbara bekvämligheter såsom integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys, spishäll, varmluftsugn, micro och fläktkåpa. Stänkskydd av sobert, svart kakel med ljusare fogar, ekparkett och vitmålade väggar och tak. Fönster ut mot huvudgatan.

  SOVRUM 1 Stort och ljust hörnrum med bra förvaring och plats för dubbelsäng och sängbord. Fönster i två väderstreck! Ekparkett, vitmålade väggar och tak.

  SOVRUM 2 Även detta sovrum är stort och ljust och har två fönster. Används idag som barnrum med extra garderober men rymmer med lätthet istället en dubbelsäng och annat möblemang om så önskas.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  00321

  Lgh.nmr. LM

  1201

  Adress

  Oxenstiernas allé 19

  Postnummer
  174 64
  Postort

  Sundbyberg

  Område

  Ursvik

  Boarea
  64 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Onsdag 20 dec 2017
  Energiprestanda: 87 kWh/m2
  Besiktades av: Sofia Forsgren
  Energiklass: D
  Bostadsrättsföreningen
  Namn

  BRF Kaffestugan

  Bildades
  2012
  Byggår

  2014

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Hiss
  Ja
  Våning
  2
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,0142860

  Andelstal insats

  1,42861%

  Andelstal avgift

  1,42862%

  Byggnaden
  Allmän information

  Föreningen Kaffestugan bildades 2012 och det första huset stod inflyttningsklart i slutet av 2014. Ett par månader senare var det andra huset klart och föreningen består idag av 79 nybyggda lägenheter i storlekarna 1-4 rok. Husen producerades av Ikano Bostad. Tvåårsbesiktningen genomfördes i maj 2017. Föreningen har anlitat SBC för såväl ekonomisk och teknisk förvaltning.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning (FX-ventilation).

  Övriga utrymmen

  Cykelrum, barnvagnrum, tvättstuga

  TV/Internet

  Fastigheten är ansluten till Sundbybergs stadsnät. Grundutbud kabel-TV ingår i månadsavgiften. Ytterligare TV-kanaler, bredband och telefoni beställs av bostadsrättshavaren genom Sundbybergs stadsnät.

 • Kostnader
  3 694 kr/månad (värme och vatten)

  Vatten, värme, bostadsrättstillägg och grundutbud kabel-TV ingår i avgiften.

  Avgiftsändringar

  Det finns inga planerade avgiftsförändringar för 2018.

  Hushållsel
  250 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  400 kr/månad

  Driftskostnaden är schablonberäknad.

  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av säljaren

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.


Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse
Fakta
Pris:
2 795 000 kr (Pris)
Adress:
Oxenstiernas allé 19
Yta:
64 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
2
Avgift:
3 694 kr/månad (värme och vatten)
Visning

Inga planerade visningar

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Bilder
Öppen planlösning mellan vardagsrum och hall resp kök
Vardagsrummet och balkongen sedda från köket
Matplats och kök
Välutrustat kök
Balkong med fri vy
Sovrum 2
Sovrum 1 med två fönster
Vy mot balkong och sovrum 2
Vardagsrummet sett från hallen
Vardagsrum och matplats sett från balkongen
Fräscht badrum
Hall med bra förvaring
Sovrum 2
Fri vy från balkongen!
Puls & Träning i kvarteret intill
Ursviks Kök & Bar
Oxenstiernas allé
Karta
Närområde

Ursvik är ett geografiskt välplacerat och mycket populärt bostadsområde i Sundbyberg med trivsamma kvarter, varierad arkitektur, vackra och gröna omgivningar och en service som gör tillvaron enkel och bekväm. Här blandas villor, radhus och flerfamiljshus med butiker och service, natur och rekreationsområden.  De som flyttat hit, eller som står i kö för en bostad här, är allt från förstagångsköpare till pensionärer. Många barnfamiljer men också många ensamstående. Ursvik är en härlig och omväxlande plats att bo på! Läs gärna mer på ursvik.se

Närservice
Lokalt i Ursvik finns Handlarn som har det nödvändigaste av livsmedel, tidningar, godis och mackor. Här finns också gymmet Puls & Träning, restauranger, café och flera frisörer och skönhetssalonger. På andra sidan Enköpingsvägen finns Willys, Coop, McDonalds, Hornbach och det är även nära till Rissne C, Hallonbergen och Sundbybergs C. På några minuter når du även Mall of Scandinavia, Friends Arena och Kista C. På det planerade Ursviks Torg kommer det att finnas fler butiker, restauranger och service samt hållplats för tvärbana och buss. Bibliotek, barnavårdscentral, vårdcentral, hemtjänst, kultur m.m.

Fritid och skolor
Här finns gym, motionsgård, sporthall, upplysta löp- och skidspår, fotbollsplan, utomhusgym, knattespår, aktivitetspark för barn, grillplatser, basketplan, skateboardramp, lekpark och scen för uppträdanden. I Ursviks motionsområde ligger Ursviks motionsgård. Där finns det omklädningsrum, bastu, kafé samt en mindre gymnastiksal med utrustning för styrketräning. I grannområdet finns även den omåttligt populära Mulle Meck-parken för alla leksugna barn! I närområdet finns flera förskole- och skolalternativ såsom Älvkvarnsskolan och förskolan Granatäpplet och det planeras även för flera. I Lilla Ursvik ligger den kommunala Ursviksskolan med skol- och förskoleverksamhet. Det finns även skolor i Rissne, Hallonbergen och Brotorp i såväl kommunal som privat regi.

Tack vare närheten till E18 och nybyggda Kymlingelänken mot E4/E20 är framkomligheten med bil till och från Ursvik extremt bra. Buss 504 går igenom Ursvik och tar dig till Rissne och Hallonbergen resp Sundbyberg. Vid Enköpingsvägen finns fler busslinjer och nattbuss trafikerar såväl Rissne som Hallonbergen. Snart kommer även Ursvik att få tvärbana.

Planritningar

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!