HAR DU BESTÄMT DIG FÖR ATT SÄLJA DIN BOSTAD?

WITT PROPERTIES har en av marknadens absolut bredaste mäklartjänster. Tillsammans utverkar vi en unik marknadsplan för din försäljning, helt baserad på just din bostads specifika egenskaper och förutsättningar.

Allt för att maximera det slutliga försäljningspriset och i slutändan få såväl 100% nöjda köpare som säljare.

Vi förmedlar alla typer av bostäder – bostadsrätter, fritidshus, villor, tomter samt övriga fastigheter och har även stor erfarenhet av försäljning av nyproduktion. 

VILL DU HELLRE SÄLJA PÅ EGEN HAND?

Det händer att vissa säljare väljer att inte ta hjälp av en mäklare med försäljningen av sina bostäder. Bankerna brukar dock inte acceptera annat än att allt pappersarbete sköts av en reg. fastighetsmäklare. Därför erbjuder nu WITT PROPERTIES även två nya tjänster:

WITT MEDIUM: Med denna tjänst hjälper vi dig med alla förberedelser såsom värdering, fotografering och beskrivande texter, tar fram ett enkelt “till salu”-dokument samt ser till att du kommer ut med din annons på Hemnet. (OBS! Endast mäklare har möjlighet att publicera objekt på Hemnet.) Du själv sköter sedan allt arbete med visningar, budgivningar etc. När du hittat din köpare, hjälper vi er att ta fram alla nödvändiga dokument inför avtalsskrivning och sänder dem till er. Därefter träffas säljare och köpare för att genomföra kontraktsskrivningen. Självklart tar vi även hand om deposition och hantering av handpenningen. Inför tillträdet hjälper vi dig också med alla nödvändiga papper och tar fram alla underlag som krävs från de inblandade bankerna och upprättar den likvidavräkning som ligger till grund för att slutlikviden skall kunna regleras. Pris: 15.000 kr inkl moms.

WITT MINI: Med vår allra mest slimmade tjänst, bistår vi endast med allt pappersarbete. Du får själv ordna värdering, fotografering, textproduktion, marknadsföring etc. Pris: 5.000 kr inkl moms.

Välkommen att kontakta oss för mer information!